Nyheter.

2021-04-19 12:09

Kullendagen den 25 april

Våra populära föreläsningar och vandringar i parken startar igen 25 April. Räkna med tre timmars ordentlig genomgång av allt vi gör och allt som kan göras av många fler. Solel, byggnad, odling, värmelager och ETC Torp som bonustitt. Inga frågor är ovälkomna. Allt från energi och ekonomi till hur du ska koppla in sladden till framtiden.

Kullendagarna är klimat- politik live, mest utomhus och de sänds även digitalt. Vi håller Kullendagarna i två pass för att kunna ta emot fler besökare. En med start klockan 10:30 och en med start 14:00.

Vår trädgårdsmästare Elin Starck kommer börja med säsongsstyrda kurser en gång i veckan. Vi kommer att ha grundläg- gande kurser för att lyckas med din köksträdgård, om jord och näring och hur du kommer igång med bokashi – att fermentera ditt köksavfall. 

Vårt nya växthus är snart klart och ska ge utrymme för att testa nya odlingsmetoder. Så räkna med en ökning med smarriga ekologiska grönsaker från oss i sommar. Det kommer även att ha solceller på hela taket på norrsidan, vilket vi testat i liten skala på gamla växthuset.

Biljettpriset för Kullendagen ligger på  500 kronor, inklusive mat och kaffe. Digital medverkan 50 kronor. Lunch serveras i tomatens tecken. Köp din biljett till vår Kullendag här.

Vi finns på Energikullen 1, 641 96 Katrineholm. Ordinarie öppettid torsdag – fredag, klockan 10 – 18. Senaste information hittar du här eller ETC Sols Facebooksida